Over

Over Futura Nova

Futura Nova is in 2019 opgericht door Hillen Oost, (voormalig) strategisch adviseur (Gemeente Almere), Business Developer (VNG Realisatie), docent (Sundai College of Foreign Languages) en R&D Specialist (Crestec Europe BV), om internationale ervaring uit overheid, bedrijfsleven en wetenschap samen te brengen in de informatiesamenleving.

Met kennis van actuele technologie, beleidsvraagstukken en maatschappelijke ontwikkelingen, helpt Futura Nova u richten op een handelingsperspectief voor de toekomst. Hiervoor beschikt Futura Nova over brede ervaring en een groot netwerk, onder andere als voormalig adviseur van burgemeester Franc Weerwind als voorzitter van de VNG-commissie Informatiesamenleving en vice-voorzitter van de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

De uitdagingen van deze tijd vragen om samenwerking over de grenzen van afzonderlijke disciplines. Maar vooral vraagt dit om nieuw manieren van leren en innoveren. Hierbij is Futura Nova u graag van dienst!

Missie

Futura Nova draagt bij aan een wereld waarin nieuwe technologische mogelijkheden op zodanige wijze worden ingezet dat ze maatschappelijke waarde toevoegen voor de samenleving en menselijke waarde(n) voorop staan.

Hillen Oost, Futura Nova

Futura Nova is geregistreerd onder KvK 73485748